kizkulesi.gen.tr
Kız Kulesi

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











Kız Kulesi yorumları

Kız Kulesi Hakkında Yorum Yapılmıştır


yasemin

Benim merak ettiğim şeyi bu sitede bulamadım.

2017-11-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Haha

Banane kız kulesinden ama değişik bir hikaye

2017-11-14

Kullanıcı oyu: 4,5

M. Emrullah

Merhaba benim kızım büyüdüğü için . Araştırdı yazdı . Çok güzel ve beğendim. Merak ediyordu bu arada araştırmak isteyenlere veya merak edenlere öneririm Bence yanlış düşünüyorsunuz.

2017-11-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Sanene

Beğendim ama fazla değil book gibi elinden gelenin hepsi bumu

2017-10-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Sibel

Bence bu çok güzel sayfa bence bundan yazmalısınız

2017-10-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Çok güzel bir hikaye kızım çok beyendi

017-8.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

ceyda üstün

tarimize zarar vermemeliyiz tarimize zarar verdikce geleceğimizede zarar veririz tarihe eserlerimiz çok güzel

017-7.-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Cemre yetkin

O kadar güzeldi ki hep okuya bilirim diye bilirim ve kızlara özel bişey olduğu için mutluyum ve tarihi de muhteşemdi ki size tavsiyem sizde bu hikayeyi okuyun.

017-6.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Avrasya

Ben de adım adım Türkiye konusundan proje ödevimi tamamlamış oldum

017-6.-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Esila Zehra kaya

Çok güzeldi bu döğrumu acaba

017-5.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Sudenaz altuntaş

Çok güzel olmuş

017-5.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

asya

o kız kulesinin çok hikayesi var ama bana kül kedisinin iğne batıp ölüyo ya işte o hikaye kız kulesinden alınmış herhalde

017-5.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Kforkf

Bence çok saçma

017-5.-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Bilinmeyen isim

Ben bucayla ilgili yaziyorum siz bana istanbul sinir oldum

017-5.-01

Kullanıcı oyu: 4,5

gizli efsane

çok güzel bir yer herkes gitmeli ve güzel efsanee

017-4.-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Beğenen

Çok teşekkürler,proje ödevime yaradı.

017-4.-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Selda

ben gittim çok guzel lutfen gitmenizi tavsive ederim

017-4.-10

Kullanıcı oyu: 4,5

efecan

Çok güzel ve duygusal hikaye çünkü burada yılan hıkayesı var orası üzücü

017-4.-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Aet f Ydıım

site ödevime yardım etti
(falcı doğru söylemiş)

017-3.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

serda

bence çok güzel ama gerçek mi değil mi merak ediyorum

017-3.-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Hümeyra

Arkadaşlar 1. burada sizin beğenmeniz önemli değil 2.Bu hikayelerin gerçek olup olmadığı bile belli değil 3.Yorum yazmak için yazmayın lütfen 4.Bence şu gerçek bu gerçek deyip durmayın elinizde çok geçerli bir kanıt var mı sanki?5.Okuduğunuz için teşekkür ederim 6. Verdiğiniz bu güzel bilgiler için Kız kulesi sitesine teşekkür ederim

017-2.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceren

kız kulesi hikayesi iyi ama biraz ürkünç

2016-12-13

Kullanıcı oyu: 4,5

berfin zengin

yılan hikayesine bayıldım çok olay bir hikaye

2016-11-25

Kullanıcı oyu: 4,5

recep

cok merak edıyorum nasıl bıyer ama gıtmeyı cok ısterım

2016-10-27

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

bence çok güzel hiç gitmedim ama bu sene gidicem

2016-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

elifnisa

ben küçük bir çocuğum ben hepsinibeğendim ama sizin nedüşündüğünüzü bilemem

2016-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Hikaye güzel ama neden yılan anlamiyorum

016-9.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

elif prenses

yani hikayeler çok güzel ama kız kulesi hikayesi yok yazılmamış

016-6.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

İsimsiz

Arkadaşlar hepiniz ben şunu beğendim ben şunu beğenmedim diyorsunuz ama zaten bunların hepsi gerçek hikayesi değil.Yüzyıllardır Kız Kulesi hakkında bir çok hikaye anlatılmış adeta bir efsane olmuştur.Y
ani bunların hepsi bir efsane beğensenizde beğenmesenizde.

016-5.-08

Kullanıcı oyu: 4,5

kral

benim hikayem çok güzel ama kızım öldü

016-5.-04

Kullanıcı oyu: 4,5

hasret kaya

Gerçek hikaye mi yoksa efsanemi anlamadım...

016-4.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

kardelen

bence çok güzel taktir aldım bunun sayesinde



016-4.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

volkan

bize öğretmen ödev yaptı için bende yaziyorum

016-4.-26

Kullanıcı oyu: 4,5

..........

bence doğru olan yılanlı çünkü hep o anlatılıyor

016-4.-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Aslı Kulluoğlu

biz bugün okul gezisinde gittik. Kız kulesinin ismi neden kuz kulesi olduğnu biliyorum anlatıyım . Padişah kızın yılandan korunması için bir saray yapmıştır , kızı oraya saklamıştır . Tabiki de yılan onu buldu , işte o kızı oraya sakladığı için ismi kız kulesi.

016-4.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Ece Dilan

biz bugün okul gezisine kız kulesine gittik denizin ortasında vapurla kısa sürede gidilercek bir yerde.

016-4.-06

Kullanıcı oyu: 4,5

samedcan

ben en cok kızın hikayesini beğedim ama hepsi guzel cidden çok fazla hikayesi varmış

016-3.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Betül

hikayenin çok güzel bir konusu varmış

016-3.-30

Kullanıcı oyu: 4,5

gizli insan

ben bügü kız kulesinin duvarlarında hikayeyi anlatan duvarlarda vardın gitim okul gezisiyle çok güzel muhteşem bir yer

016-3.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

gizli insan

çok güzel bir yapı ben bügün gittim çok güzeldi

016-3.-22

Kullanıcı oyu: 4,5

mahmud içme

çok ilginç kız kulesinin bir çok hikayesi varmış

016-3.-14

Kullanıcı oyu: 4,5

elif

tarihçesi olmasaydı taktiri kaybederdim o yüzden çok teşekkürler

016-3.-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizem

Fuat yorumunu yeni okudum ve yalnış bir yorum çünkü ben seni tanımıyorum ve ödedim için girdim

016-2.-21

Kullanıcı oyu: 4,5

CİCİ KIZ DERYA

çok güzel bir efsane bu web sitesi ödevime çok yardım etti..

016-2.-17

Kullanıcı oyu: 4,5

misafir

teşekkürler ama kim yaptırmış anlamadım

016-2.-17

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa yavaş

diyarbakır köprüsü kız kulesinden daha güzel

016-2.-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Elçin Sangu

Gerçekten çok ilginç ve çok güzel bir hikaye

016-1.-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Sude Naz

ÇOK GÜZEL BİR HİKAYE KISMET OLURSA YAZIN KIZ KULESİNE GİDECEĞİZ. ŞİMDİDEN DAHA SABIRSIZLANMAYA
BAŞLADIM .HERKESE TAVSİYE EDERİM.

016-1.-28

Kullanıcı oyu: 4,5

selver

ben sevdim kız kulesini çok harika göz alıcı bir tarihi mekan.

016-1.-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Defne

Güzeldi.En çok yılan hikayesinden etkilendim... 3

2015-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 |

 









Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Kız Kulesi, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Aralık - 2017